Thema bijeenkomsten

Een nieuwe energie, een nieuwe beweging!

Het Watermantijdperk geeft vele vernieuwingen als nooit te voren. Alles waaraan we gewend, gehecht en vertrouwd mee waren daar is een frisse wind door heen gekomen. Onze thema bijeenkomsten creëren een nieuwe visie en structuur vanuit de intentie om het samen, geheel anders te doen in onze veranderende maatschappij. Alleen via de innerlijke weg zal je de juiste en zuivere antwoorden ontvangen. Deze geven aanzet tot het kiezen voor een andere richting in je leven en het onderscheidingsvermogen tussen waarheid en onwaarheid, illusie en versluiering.  

De mens gaat steeds meer begrijpen door bewuster te ervaren, datgene hij op zijn levenspad krijgt in het dagelijkse leven. Dat zorgt voor uitdaging en ontwikkeling in het evolutieproces. Het Kosmische doel hierachter is, om ieder mens naar de oorspronkelijke Liefde (terug) te brengen.

Deze kosmische beweging vindt wereldwijd plaats en creëert een verschuiving van het “ik-bewustzijn” naar het “wij-bewustzijn”. Een zuiveringstrilling die de mens ook doet onthechten van mentale en emotionele gebondenheden. De persoonlijke aanrakingen voor dit proces vinden plaats in de ontmoeting met de ander. De aarde mens verandert hiermee langzamerhand in de kosmische mens oftewel de Aquariusmens.

In Themabijeenkomst: De Innerlijke Oproep van het Aquariustijdperk reik ik je op deze weg aan, dat wat nodig is om hierin mee te kunnen bewegen. De aandacht zal uitgaan naar o.a. hoe je je eigen spiritualiteit in het dagelijkse leven werkzaam kunt laten zijn en vorm kunt geven.