Workshop

Een nieuwe energie, een nieuwe richting!

Het Watermantijdperk brengt vernieuwing als nooit te voren. Alles waaraan we gewend, gehecht en vertrouwd mee waren daar komt een frisse wind door heen. De workshops die de Stichting organiseert geven nieuwe structuur met daarin de intentie om het geheel anders te ervaren. Alleen via de weg binnen jezelf zul je de werkelijke antwoorden ontvangen. Ieder mens heeft een eigen weg daarin te ontdekken en te gaan om te komen tot wie je werkelijk bent!

We worden allen door het leven zelf, uitgenodigd om mee te gaan op de stroom van veranderingen en bewustzijnsverruiming. Dit met als doel te komen bij het hart om van daaruit te leven en werkzaam te zijn.

We ontdekken steeds meer dat hetgeen wij op ons pad krijgen aan uitdagingen. Hierin wordt iedereen meegenomen. Het kosmische doel hierachter is, om ieder mens te brengen bij de oorspronkelijke Liefde. 

Steeds meer mensen voelen deze trilling. Op vaak onbewust niveau wordt de mens gestimuleerd om zich te herinneren wie hij werkelijk is, ten diepste, in alle compleetheid. Deze stimulans vindt plaats in het klein, het “ik” bewustzijn maar ook in het groot op wereldniveau. Dit wordt ook wel een zuiveringstrilling genoemd die ons doet onthechten van mentale en emotionele gehechtheden en gebondenheden. In ons dagelijkse leven geeft ons dit dus de persoonlijke aanrakingen en uitdagingen om te komen tot groei. Dit is een uitdagende weg waarin je jezelf tegen zult komen in alle facetten van je bestaan. 

Het Watermantijdperk geeft nieuwe energie en ook een nieuwe richting die we als mens mogen opgaan.  

In de workshops reik ik je aan dat wat je nodig hebt om mee te kunnen gaan in deze nieuwe energie en richting. Vanuit beide voeten op de grond (aarding) zal de aandacht ook gaan naar hoe je spiritualiteit in je dagelijkse leven kunt neerzetten c.q. manifesteren.

De frisse wind heeft in de workshops de intentie, te ervaren, te beleven en door te laten werken zodat spirituele groei mogelijk is. Lees hier meer over de workshops “laat het hart spreken” , “ontdek je eigen Helende kracht en Wijsheid”“vergroot je intuïtie” , en “Kerstworkshop”.