WORKSHOP – MEDITEREN EN LEVEN IN HET AQUARIUSTIJDPERK

Nieuwe Tijd 

We leven in een tijd met veel ontwikkelingen en vernieuwingen. Vooral de wereld van de communicatie en Social Media laat ons dit zien. Het gaat allemaal snel, zo snel dat we het niet meer kunnen bijhouden. We kunnen nauwelijks de rust vinden en zijn niet meer goed in staat om alle prikkels te verwerken.

Daarnaast hebben velen van ons verwachtingen en willen we veel. We hebben diverse verplichtingen en moeten voldoen aan verwachtingen van anderen. Ons systeem is vol, we worden langzamerhand gespannen of raken opgebrand. Dit alles heeft invloed op ons dagelijkse functioneren, lichamelijk, emotioneel, mentaal en geestelijk. We komen vast te zitten in de materie en raken verstrengeld in versluieringen en illusies.

Het vraagt om aanpassing, balans en tot inkeer komen. Innerlijke stilt en beheersing van onze gedachtestroom geeft ons creativiteit, flexibiliteit, inspiratie en ruimte.

Herken je dit ook?

*vol hoofd

*lichamelijke (stress) klachten en beperkingen

*geen tijd, ruimte hebben en een volle agenda

*vast zitten en geen nieuwe mogelijkheden meer kunnen zien?

*behoefte aan helderheid, ontspanning, rust en stilte

*Jezelf willen zijn maar het lukt niet

*nieuwe stappen willen zetten maar niet weten hoe of in welke richting

Meditatie

Mediteren is van oorsprong bedoeld om vanuit stilte, concentratie tot bewuste ervaringen te komen die spirituele bewustwording en groei stimuleren. Het is op een beschouwende wijze in ontmoeting zijn met je Hoger Zelf. De innerlijke dialoog kan bijdragen aan innerlijke vrede, vreugde en ontspanning van waaruit je, je innerlijke liefdeskracht en wijsheid werkzaam laat zijn

Deze workshop geeft je de ruimte om te ervaren en jezelf te leren kennen. Ontdek wie je bent en wat je levensdoel hier op aarde is!

De aangereikte stof  stimuleert innerlijke onderzoek en geeft samenwerking tussen Geest, ziel en je persoonlijkheid.

In deze workshop reik ik je aan de basistechniek van mediteren zodat je mee kunt bewegen met de energie van dit nieuwe tijdperk. (evolutie) Deze techniek is praktisch en kun je ook thuis toepassen.

Daarnaast ontvang je informatie over het Aquariusbewustzijn en het leven in het hier en nu. Dit Communicatietijdperk geeft je de mogelijkheid om op een eigen wijze mee te bewegen naar je oorspronkelijk levensdoel.

Mediteren is een (eerste) stap tot het leren leven vanuit je centrum. We gaan aan de slag met een aantal meditatie oefeningen. Tevens wordt aandacht besteed aan het centreren, concentreren, bezieling en zelfrealisatie.

Wat komt er verder aan bod?

*De 4 stappen van mediteren in het Aquariustijdperk (weg van evolutie)

*Geest, ziel en persoonlijkheid

*Adem jezelf in de rust en stilte

*Zelfreflectie, onderzoek en beschouwing

*werken met de energie van Universele Liefde

*De werking van bewustzijnsvelden (aura-lagen)

*De weg van het Mystieke en het realiseren van je Zijn

Om deel te nemen heb je geen voorkennis en/of ervaring met mediteren of de lesstof nodig.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze workshop en je wilt je aanmelden dan kan dit via het aanmeldingsformulier. Wanneer je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via telefoon: 06-12818825 Jules Ruthers.

Overige:

Data 2020 
12 september

Groep
maximaal 6 deelnemers

Tijd
13.00 – 17.00 uur

Prijs
€ 40,- (incl. consumpties, versnaperingen, naslagwerk)

Locatie
Ligusterstraat 39, Gaanderen (op 5 min. loop afstand van treinstation)

Klik hier voor voorwaarden.