Jules Ruthers

Ik ben geboren op 19 februari 1959 in Silvolde, een klein plaatsje in de Achterhoek. Ongeveer 35 jaar later startte ik met mijn paranormale-spirituele ontwikkeling.
Nu, inmiddels na ruim 24 jaar ervaring opgedaan te hebben in verschillende richtingen op alternatief vlak, heb ik mijzelf ontwikkeld tot holistische hulpverlener. Mijn levensmissie en grote passie is om mensen spiritueel te ondersteunen en te begeleiden op weg van persoonlijkheid (ego) naar het hart vanuit de leerstof van Psychosofia.

Scholing

Vele om-, bij- en nascholingen  heb ik gevolgd en afgerond maar vooral de HBO-opleiding tot Holistisch Hulpverlener (vanuit Psychosofia, het Universele 12-voudige pad tot Zelfrealisatieheeft mij geleerd oude  trauma’s, (oer)pijnen en angsten te verwerken, om te buigen, te transformeren en te healen. Meer en meer ging ik begrijpen over mijzelf en de werkelijke bedoeling van mijn leven (via proces van ontsluiering en uitzuivering).

Vanuit een diep verlangen samen met mijn vrouw Brigitte, iets te betekenen voor de mensheid op spiritueel gebied, ontstond in 2001 onze Stichting Synthese (sinds 2015 Synthesetijdperk).

Ik ben holistisch hulpverlener/spirituele begeleider en dienstbaar aan de mensheid. Dit uitdragen en werkzaam-zijn, vertaalt zich in diverse diensten, activiteiten en de rol als voorzitter en gastheer op de openbare spirituele avonden.

En verder ben ik sympathisant van de beroepsvereniging V.S.G.P. (Vereniging voor Spirituele Genezing vanuit PsychoSofia).

Mijn grote levens-uitdaging is, hoe ik in mijn liefdeskracht, in de onvoorwaardelijkheid van het hart kan blijven, ondanks dat ik lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel geraakt wordt door alles om mij heen.