Brigitte Ruthers

Hallo, mijn naam is Brigitte en ben 55 jaar. Al heel wat jaren draag ik Synthesetijdperk een heel warm hart toe. Tijdens de zoektocht naar mijzelf, in een moeilijke, rumoerige periode van mijn leven ontmoette ik in 2001 mijn lieve man Jules. Vanuit onze verbinding en de behoefte om iets te kunnen betekenen voor de mens, die graag wil ontwikkelen, spiritueel wil groeien en wil werken aan zelfhealing, ontstond spirituele werkzaamheid in 2001.

In de opleiding tot holistisch hulpverlener (vanuit Psychosofia), die we samen hebben doorlopen, leerde ik veel over mijzelf, het leven en vooral ook over dat wat er gaande is in de wereld aan veranderingen en de bedoeling ervan. Dit heeft geleid tot een bewuste keuze om te willen werken met energie van het Nieuwe tijdperk, Aquarius energie.

In dit Nieuwe tijdperk wordt steeds meer zichtbaar wat de diepere betekenis en bedoeling van het leven is. Leven vanuit onvoorwaardelijke liefde is mogelijk. Wij allen dragen de Christus en de Boeddah energie in onszelf. Deze kunnen wij laten ontwaken en realiseren. Ontdek dus wie je ten diepste bent en bevrijd jezelf uit de spiraal van angst, heal jezelf en leef vanuit je hart.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als coach/therapeut (Coach4all) in praktijk voor Bewustwording Erna Rensen in Aalten waar ik werk met Nei/NLP/Transformatie ademhaling/kindercoaching/Rots en Water trainer. Daarnaast geef ik daar ook diverse thema avonden en cursussen zoals numerologie. Vanuit dit werk ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging L.V.N.T.