Brigitte Ruthers

 Hallo, mijn naam is Brigitte en ben 50 jaar.

Al heel wat jaren draag ik onze stichting een heel warm hart toe.

Tijdens de zoektocht naar mijzelf, in een moeilijke, rumoerige periode van mijn leven ontmoette ik in 2001 mijn lieve man Jules.
Vanuit onze verbinding en de behoefte om iets te kunnen betekenen voor de mens, die graag wil ontwikkelen, spiritueel wil groeien en wil werken aan zelfhealing, werd onze Stichting geboren 17 jr. geleden.

In de opleiding tot holistisch hulpverlener (vanuit Psychosofia), die we samen hebben doorlopen, leerde ik veel over mijzelf, het leven en vooral ook over dat wat er gaande is in de wereld aan veranderingen en de bedoeling ervan. Dit heeft geleid tot een bewuste keuze om te willen werken met energie van het Nieuwe tijdperk, Aquarius energie.

In dit Nieuwe tijdperk wordt steeds meer zichtbaar
wat de diepere betekenis en bedoeling van het leven is.

Leven vanuit onvoorwaardelijke liefde is mogelijk.

Wij allen dragen de Christus en de Boeddah energie in onszelf.
Deze kunnen wij laten ontwaken en realiseren.

Ontdek dus wie je ten diepste bent
bevrijd jezelf uit de spiraal van angst, heal jezelf en leef vanuit je hart.

 

Het werken met Aquarius energie (de weg van bewust worden naar bewust zijn), vertaalt zich o.a. in het samen organiseren van diverse activiteiten.
De taken die ik uitoefen, spelen zich vooral af achter de coulissen. Denk aan o.a. PR activiteiten, administratie, secretariële activiteiten.
Naast bestuurslid ben ik in het dagelijkse leven werkzaam als coach/therapeut (Coach4all) in praktijk voor Bewustwording Erna Rensen in Aalten waar ik werk met Nei/NLP/Transformatie ademhaling/kindercoaching/Rots en Water trainer. Daarnaast geef ik ook diverse thema avonden en cursussen.

Synthesetijdperk betekent voor mij verbinding en het lijkt mij dan ook heel leuk om je te ontmoeten op een van onze spirituele openbare avonden en/of tijdens onze activiteiten.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging L.V.N.G. (Landelijke Vereniging Natuurlijke Geneeswijzen).