Meditatie bijeenkomst

Meditatie 

Mediteren is eeuwenoude techniek. In de 90’ jaren was de interesse in het paranormale en spirituele groot waardoor het uiteindelijk uit de taboesfeer werd gehaald. Dat leidde ertoe dat er meer gemediteerd werd om in ontspanning, stilte en rust te komen.

Heden ten dage zijn steeds meer mensen daarna op zoek en willen graag gehoor geven aan de innerlijke oproep om spiritueel te ontwikkelen en te (her)ontdekken wie ze ten diepste zijn.

In deze bijeenkomst gaan we dieper schouwen net zoals Boeddha destijds dat deed. Hij ontdekte via de weg naar binnen, wie hij werkelijk was. Hij vond rust, vrede en vreugde in de eenwording met zijn Hogere Zelf.

In de Meditatiebijeenkomst gaan we op ontdekkingsreis en komt er inzicht over hoe onze persoonlijkheid gevormd is. We gaan ervaren dat we uit meer bestaan dan  alleen de persoonlijkheid. Als we alleen maar persoonlijk bewust zijn en van daaruit leven, blijven we vast zitten in de materie. Het zal zorgen voor nog meer verdieping in de materie verbonden met pijn en verdriet waardoor angst, strijd en lijden ontstaat. Dat zorgt ervoor dat we niet echt in de stilte kunnen komen en dus ook niet de verbinding met het Hogere Zijn kunnen ervaren. We zijn dan niet goed in staat om antwoorden te vinden die in de kern verscholen liggen.

Zelfonderzoek en interne Communicatie

Door innerlijk te schouwen vindt er vanuit het Hogere zelf een interne communicatie plaats. Via onderzoek en reflectie begint het hartchakra langzaam te ontwaken. Daardoor zullen de vastgezette kwaliteiten en talenten bevrijd worden uit de spiraal van angst, strijd en lijden en versterk je daarmee ook nog het eigen immuunsysteem.  

Door innerlijke stilte ontdek je het Licht en kunnen eigen schaduwaspecten belicht worden en vervolgens omgezet in de Liefde van het hart.

Tijdens deze bijeenkomst zet je een stap om Jezelf beter te leren kennen om uiteindelijk dit Hoger Zelf te realiseren in je leven. De energie wordt dan werkzaam zoals het Leven werkelijk is bedoeld.   

2023

Meditatie bijeenkomst:  wordt nog bekend gemaakt

Tijd: 19.30 – 20.30 uur  

Groep: max. 4 deelnemers

Opgave: uiterlijk 1 week voor aanvang meditatieavond

Synthesetijdperk vraagt géén kosten hiervoor:  Klik voor voorwaarden Meditatie.

Locatie: Ligusterstraat 39, Gaanderen (op 5 min. loop afstand van treinstation) 

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze meditatie en je wilt je aanmelden dan kan dit via het aanmeldingsformulier. Wanneer je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden dan kun je contact opnemen via het contactformulier .


Nieuwsbrief

Je kunt je hier inschrijven voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief.