Spirituele Groepsbijeenkomst – Samen op weg

Samen op weg naar een nieuw leven!

Er is een grote en diepgaande Kosmische Aanraking gaande die als doel heeft, voor ieder mens, bewust te worden van wie je bent. Daarin mag je vrij komen van angst en beperking. Samen een liefdevoller bestaan creëren voor alles wat leeft en leven vanuit je hartcentrum. 

In deze roerige en dynamische tijden, met snelle veranderingen en vaak schokkende gebeurtenissen, ontstaat er in de mens een verlangen naar Liefde en vrijheid (symbool voor het Nieuwe Tijdperk oftewel het Watermantijdperk). Steeds meer mensen willen vanuit dit verlangen persoonlijk groeien, zich ontwikkelen, het eigen pad bewandelen en zich los maken van dat wat hen beperkt.  

Wij willen graag aan dit verlangen gehoor geven en daarom organiseren wij spirituele groepsbijeenkomsten. Dit is een werkgroep waar mensen werken aan spirituele ontwikkeling en op regelmatige basis bij elkaar komen om samen uit te wisselen, te reflecteren en willen werken aan persoonlijke groei. Onder andere je eigen rode draad, je levenswijsheden en diverse thema´s (individueel en groep) komen aan bod. Op weg naar het leven vanuit je hart, ontmoet je je kernthema’s en eigen levensthema. 

Tijdens de bijeenkomst(en) zullen we elkaar helpen, ondersteunen en stimuleren in groei en ontwikkeling, in daar waar een ieder op dat moment in het leven staat.  Ervaringen en belevingen delen, inzicht krijgen in je eigen situatie om van daaruit je innerlijke liefdeskracht te vinden om verandering aan te brengen daar waar jij zou willen, in je dagelijkse leven. In de bijeenkomst(en) ligt hier de focus. 

Het vormen van een samenwerking van gelijkgestemden en geïnteresseerden, met elkaar verbinden en van daaruit samen op weg gaan! Het is een mooie manier om mee te (kunnen) bewegen op de energie van het Watermantijdperk.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Zoals de natuur 4 seizoenen kent, zo kent de mens ook cyclussen en processen van afbraak en opbouw, van activiteit naar stilte, naar vernieuwing en daarmee het ontwaken van spiritualiteit. 

In de planning staan dan ook 4 bijeenkomsten (ieder kwartaal 1 bijeenkomst). Echter in overleg met de groep kunnen na die 4 bijeenkomsten, vervolg bijeenkomsten worden afgesproken. Thema voor de eerste bijeenkomst staat in het teken van “lente en Pasen”. 

Daarnaast zal ook gastdocent Rene de Quastenit (uit provincie Groningen) worden uitgenodigd, om verdieping te geven in een van de vrijgekomen thema’s binnen de groep. Wanneer dit zal zijn, zal dan nog bekend gemaakt worden. De kosten voor deze speciale extra bijeenkomst zitten in de prijs inbegrepen. 

 • Data 2019
  22 mrt. 21 jun. 21 sept. 21 dec. + 1 extra bijeenkomst in overleg te plannen
 • Groep
  maximaal 6 deelnemers
 • Tijd
  19.30 – 22.00 uur  
 • Prijs
  € 125,- (5 bijeenkomsten, incl. consumpties en versnaperingen) 
 • Naslagwerk
  Je ontvangt richtlijnen die je kunt gebruiken voor zelfontwikkeling
 • Locatie
  Ligusterstraat 39, Gaanderen (op 5 min. loop afstand van treinstation) 

*De bijeenkomsten zullen telkens onder begeleiding staan zijn van Jules Ruthers.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze groepsbijeenkomst en je wilt je aanmelden dan kan dit via het aanmeldingsformulier. Wanneer je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via telefoon: 06-12818825 Jules Ruthers.

Klik hier voor voorwaarden.