Spirituele Groepsbijeenkomst – Samen op weg

Samen op weg naar een nieuw leven!

In deze roerige en dynamische tijden met snelle veranderingen, ontstaat er in de mens een verlangen naar Liefde, saamhorigheid en vrijheid.

In de spirituele bijeenkomsten zal aangereikt worden, dat wat je nodig hebt om mee te kunnen op de energie van het Watermantijdperk, die een nieuwe richting van de mens vraagt. Aandacht zal dan ook uitgaan naar hoe je spiritualiteit in je dagelijkse leven kunt ontwikkelen en vorm geven. Dit vanuit een ieders eigen levensdoel en niveau.

Samen

Gezamenlijk (spiritueel) bewust worden, groeien en filosoferen staat centraal. Juist door met elkaar uit te wisselen, te delen, te ervaren, vormt zich nieuw leven, met leerdoelen die passen bij het Kosmische doel. 

Transformatieproces  

Het grote transformatieproces dat gaande is in de wereld, heeft als doel om Jezelf te kunnen zijn door bewuster te worden en bewust te zijn van Wie je bent. Daarin mag je vrij komen van angst en beperking om samen een liefdevoller bestaan te creëren vanuit je hartcentrum, voor alles wat leeft. Steeds meer mensen willen vanuit een diep verlangen, persoonlijk groeien, ontwikkelen en het eigen (spirituele) pad bewandelen en zich los maken van dat wat hen beperkt. Op weg naar een leven vanuit je hart, ontmoet je je kernthema’s. 

Groepsbijeenkomsten 

Wij als stichting, willen graag gehoor geven aan dit verlangen bij velen en daarom organiseren wij spirituele groepsbijeenkomsten. Dit is een werkgroep waar mensen werken aan spirituele ontwikkeling en op regelmatige basis (om de 6 a 7 weken) bij elkaar komen om samen uit te wisselen, te reflecteren en willen werken aan persoonlijke groei. Onder andere je eigen rode draad, je levenswijsheden, de weg van zelfkennis naar zelfbewustzijn naar groepsbewustzijn en diverse thema´s (individueel en groep) komen dus aan bod.  

Tijdens de bijeenkomst(en) zullen we elkaar helpen, ondersteunen en stimuleren in groei en ontwikkeling, in daar waar een ieder op dat moment in het leven staat.  Ervaringen en belevingen delen, inzicht krijgen in je eigen situatie om van daaruit je innerlijke liefdeskracht te vinden om verandering aan te brengen daar waar jij zou willen, in je dagelijkse leven. In de bijeenkomst(en) ligt hier de focus. 

Het vormen van een samenwerking van gelijkgestemden en geïnteresseerden, met elkaar verbinden en van daaruit samen op weg gaan! Het is een mooie manier om mee te (kunnen) bewegen op de energie van het Watermantijdperk.

Je hoeft het niet alleen te doen!

Zoals de natuur 4 seizoenen kent, zo kent de mens ook cyclussen en processen van afbraak en opbouw, van activiteit naar stilte, naar vernieuwing en daarmee het ontwaken van spiritualiteit. 

In de planning staan dan ook 4 bijeenkomsten (om de 3 maanden). Daarnaast zal er om de 6 a 7  weken een gezamenlijke tussenevaluatie volgen over de opgedane zelfkennis en zelfbewustzijn waarin we wederom elkaar ondersteunen en met elkaar filosoferen. Thema voor de eerste bijeenkomst zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.  

Daarnaast zal ook gastdocent Rene de Quastenit (uit provincie Groningen) worden uitgenodigd, om verdieping te geven in een van de vrijgekomen thema’s binnen de groep. Wanneer dit zal zijn, zal dan nog bekend gemaakt worden binnen de groep. De kosten voor deze speciale extra bijeenkomst zitten in de prijs inbegrepen. 

2019 – 2020

Bijeenkomsten: 20 sept. 20 dec. 20 mrt. 19 jun.

Evaluaties: 1 nov. 31 jan. 8 mei (nog 1 datum in overleg i.v.m. zomervakantie)

Groep: maximaal 6 deelnemers

Tijd: 19.30 – 22.00 uur  

Prijs: € 200,- (incl. consumpties en versnaperingen) 

Naslagwerk: Je ontvangt richtlijnen die je kunt gebruiken voor zelfontwikkeling in de vorm van naslagwerk

Locatie:Ligusterstraat 39, Gaanderen (op 5 min. loop afstand van treinstation) 

*De bijeenkomsten zullen telkens onder begeleiding staan zijn van Jules Ruthers.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze groepsbijeenkomst en je wilt je aanmelden dan kan dit via het aanmeldingsformulier. Wanneer je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via telefoon: 06-12818825 Jules Ruthers.

Klik hier voor voorwaarden.