Spirituele Groepsbijeenkomst – Samen op weg

Samen op weg naar een nieuw leven!

Het Aquariustijdperk nodigt ieder mens uit om tot elkaar te komen, samen te werken en te delen. Samen op weg, in deze dynamische tijden met snelle veranderingen. We zitten nu in een overgangsperiode op weg naar innerlijke liefdeskracht om van daaruit werkzaam te zijn.

Steeds meer mensen voelen een diep verlangen naar saamhorigheid en willen een leven leiden vanuit gelijkwaardigheid, in vrijheid. 

In de spirituele bijeenkomsten zal je worden aangereikt datgene wat je nodig hebt om mee te kunnen bewegen in deze overgangsperiode. In de speciaal opgezette bijeenkomsten zal een ieder persoonlijke aandacht krijgen. Vanuit de verbinding met elkaar kun je Jezelf zijn met een unieke levensles.

We gaan elkaar helpen, ondersteunen en stimuleren in groei en (zelf)ontwikkeling. Daarin zullen persoonlijke belangen verschuiven naar groepsbelangen. Kernkwaliteiten, talenten en gaven zullen dan werkzaam worden. 

Filosofie en levenswijsheid

Het inzetten van ieders levenswijsheid leidt tot samen werken. In het uitwisselen van en filosoferen over (liefde en wijsheid) visies en levenservaringen, staat centraal het zoeken naar overeenkomsten met de ander. Hierdoor ontstaat een groepsbewustzijn die uiteindelijk zal leiden tot een zielengroep. 

Transformatieproces  

Het uitwisselen van levenservaringen is een stap in het transformatieproces. In dit proces kom je meer los van gehechtheden en gebondenheden die je belemmeren. De vastgehouden gebondenheden zijn gebaseerd op zelfbescherming, veiligheid en angst, vanuit het overlevingsmechanisme. Dit omzetten is een doel van de bijeenkomst(en) om zelfkennis en zelfbewustzijn te ontwikkelen. 

Cyclus

Net zoals de natuur een  cyclus van 4 seizoenen kent, van afbraak en opbouw, zo is er binnen de mens ook een cyclus van afbraak en opbouw, van stilte en beweging. Ieder seizoen kent energietrillingen, processen en ontwikkelingen. Elk individu heeft een eigen trilling en zo zullen ook de bijeenkomsten een specifieke trilling en ontwikkeling in zich dragen. In de bijeenkomsten zal je datgene aangereikt krijgen om mee te kunnen gaan op de trillingen van het Watermantijdperk, die een nieuw leven in je zullen gaan realiseren. 

Je hoeft het niet alleen te doen

Stichting Synthesetijdperk wil graag gehoor geven aan dit verlangen en daarom organiseren wij deze spirituele groepsbijeenkomsten. Het is een werkgroep van gemotiveerde en geïnteresseerde mensen die bereid zijn om te werken aan spirituele zelfontwikkeling. Zij willen op regelmatige basis bij elkaar komen, om samen uit te wisselen, te reflecteren en te werken aan persoonlijke spirituele groei. In de planning staan 4 bijeenkomsten (om de 3 maanden).

Om de 6 a 7 weken zal een gezamenlijke tussenevaluatie volgen over de opgedane zelfkennis en zelfbewustzijn waarin we wederom elkaar ondersteunen en met elkaar filosoferen.  

In het werkzaam zijn naar een nieuw leven, komt het volgende aan bod:

*de rode draad *zelfreflectie en innerlijk onderzoek *overlevingsinstinct in de mens *spiegelen en projecties *levenswijsheid en filosofie *de weg naar zelfaanvaarding *zelfkennis en zelfbewustzijn

Kernthema’s die vrijkomen in de bijeenkomsten zorgen voor individuele en groepsprocessen.

Volgen van de workshop 

Tip: om de essentie van de groepsbijeenkomsten te ervaren zou je een van de volgende workshops kunnen volgen: “laat het hart spreken, op weg naar een nieuw bewustzijn“, “mediteren en leven in het Aquariustijdperk“, Kerstworkshop.  

2019 – 2020

Bijeenkomsten: 20 dec. 20 mrt. 19 jun. 22 sept.

Evaluaties: 31 jan. 8 mei en 4 nov. (1 datum in gezamenlijk overleg i.v.m. zomervakantie)

Groep: maximaal 6 deelnemers

Tijd: 19.30 – 22.00 uur  

Prijs: € 200,- (incl. consumpties en versnaperingen) 

Naslagwerk: Je ontvangt richtlijnen die je kunt gebruiken voor zelfontwikkeling in de vorm van naslagwerk

Locatie:Ligusterstraat 39, Gaanderen (op 5 min. loop afstand van treinstation) 

*De bijeenkomsten zullen telkens onder begeleiding staan zijn van Jules Ruthers.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze groepsbijeenkomst en je wilt je aanmelden dan kan dit via het aanmeldingsformulier. Wanneer je vragen hebt of er zijn onduidelijkheden dan kun je contact opnemen via het contactformulier of via telefoon: 06-12818825 Jules Ruthers.

Klik hier voor voorwaarden.