Nieuws

 

 

Nieuws..

                                                       

 

Samen op weg naar….

(24 juni 2020)

 

Sommige mensen zien iedere nieuwe visie, zienswijze en verandering naar een vreedzame oplossing, als een directe bedreiging. De groep die hiervoor wel open staat (Licht en Liefde) wordt nu steeds groter. Wij zien de Coronavirus als bewustzijn van deze tijd.

Mark Rutte heeft ons allen opgeroepen om groepsimmuniteit te versterken en de weerbaarheid te vergroten. Juist ons land, Nederland, is de voorloper in de ontwikkeling van het bewustzijn. De ontwikkeling van het ego naar het hart vergroot het spiritueel geloof en bekrachtigt daarmee ook een gezonder leven. Van daaruit groeit de mens door naar zelfverantwoording, zelfredzaamheid en zelfwerkzaamheid. Dit heeft als resultaat toename van onze immuniteit en versterking van de weerbaarheid. 

Dit betekent dan ook dat onze vrijheid in stand zal blijven en wij daardoor de juiste keuzes leren te maken. Deze kunnen tot stand komen door met elkaar ontmoetingen aan te gaan, van hart tot hart, met behoud van ieders eigen uniekheid en met een grens tegen intimidatie van buitenaf. Daarmee wijs je de ander en zijn macht niet af maar geef je een grens aan.

Daardoor kunnen  we in de toekomst veel minder afhankelijk worden van de (dure) gezondsheidzorg door deze positieve ommekeer.

Onze Stichting voelt de vrijheid om een brug te bouwen van het oude Vissentijdperk naar het nieuwe Synthesetijdperk. Om dit te laten plaats vinden is het nodig om het verstand en het gevoel te verbinden in de Wijsheid van het hart.  

Wij zijn werkzaam en dienstbaar voor de wereld en de mensheid. Laten we met elkaar verbinden en samen deze weg gaan….

Geloof, hoop en vertrouwen op een betere toekomst!

 

De grote ommekeer……De mens ontwaakt!

(21 juni 2020)

Dit jaar, 2020, draagt numerologisch gezien de energietrilling van het getal 4.

Op zondag 21 juni hebben wij 4 witte rozen bij het gemeentehuis in Doetinchem voor de deur neer gelegd. Dit in de vorm van een vierkant (het kader dat de overheid ons oplegt) met in het midden een brandende kaars (vlam van eeuwig Licht).

De vier rozen kun je zien als de 4 elementen (vuur, lucht, water en aarde) en de kaars in het midden als Licht, het ether element. Dit laatste element is het 5de element en staat voor Vrijheid.

Dit alles staat symbool voor het Behoud van Leven, vanuit Licht en Liefde.

In Den Haag en in meerdere gemeentes, zou een demonstratie plaatsvinden tegen de bizarre maatregelen (o.a 1.5 mtr. afstand) van de overheid die over het Leven en de Vrijheid van ons allen wil beslissen. Deze demonstratie mag niet plaatsvinden van de rechter vandaar dit alternatieve gebaar.

Om kenbaar te maken dat hierdoor iets waardevols van de mens dreigt uit te sterven (vrijheid van keuze) willen wij als Stichting zichtbaar maken dat wij de Wet van Eenheid en Liefde volgen.

Waar angst is, is geen liefde en waar liefde is, is vertrouwen en overgave aan het Licht!

Heb vertrouwen, hoop en geloof. Oude machtstructuren vallen om, horen bij het verleden en raken op de achtergrond. De mens zal steeds meer ontwaken, verstand en gevoel komen samen in het hart. De werkelijke bedoeling van het Leven wordt zichtbaar.

Het is de enige echte wet die de mensen met elkaar verbindt in dit Synthesetijdperk!

 


Nieuwsbrief

Je kunt je hier inschrijven voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief.