Nieuws

Weet je al dat……. 

 

 

Nieuw website

Stichting Synthese in een geheel nieuwe “Waterman jas”!

Met deskundige hulp achter de schermen hebben we gebouwd aan een gloednieuwe website! We zijn heel erg blij met de hulp van Wouter en Berrie (zonen van Jules). Zij hebben samen met ons een nieuwe website gemaakt die helemaal past bij de nieuwe energie waarin onze stichting zich beweegt.

Psychometrie avonden 

We hebben besloten ons volledig te willen richten op het uitdragen van de energie van het Aquariustijdperk (ook wel Watermantijdperk, Nieuwe tijdperk). Rond de Kerstperiode 2017 zijn we bij een keerpunt aan gekomen. Vanuit een diep verlangen om dat te doen wat past bij onze missie, is er voor onze stichting dan ook een einde gekomen aan het organiseren van psychometrie (paranormale) avonden. Het is een symbolische overstap van een oud tijdperk naar een nieuw tijdperk. Dat betekent dat onze laatste psychometrie avond heeft plaatsgevonden in november 2017 met medium Erna Rensen.

De laatste jaren verzorgden Erna Rensen en ook Gerrit Jansen vele van onze avonden in Aalten. We willen een grote dank uitspreken voor deze trouwe gastsprekers voor wat ze voor ons en de stichting hebben betekend! Meer dan 20 jaar met elkaar mogen samen werken op avonden, beurzen en evenementen is bijzonder en mooi geweest!

Natuurlijk danken wij ook alle andere gastsprekers die avonden hebben verzorgd voor onze bezoekers!

Uiteraard gaan we door met het organiseren van de openbare avonden maar deze zullen anders worden ingevuld.  

 

Van het oude naar het Nieuwe tijdperk

Wij zullen verder gaan met het aanbieden van diensten en organiseren van activiteiten zoals workshops, cursussen, meditaties, spirituele openbare avonden en groepsbijeenkomsten. De nadruk in deze activiteiten ligt op het laten ontwaken en uiteindelijk werkzaam worden van de spirituele kwaliteiten in ieder mens aanwezig.

Locatie

Veranderingen binnen de stichting hebben ertoe geleid, dat we al onze activiteiten nu gaan organiseren op locatie in Gaanderen. 

Facebook

Vanaf januari 2018 vind je ons niet meer op facebook. Deze vorm van social media is voor ons niet juist werkend en niet echt meer passend bij dat wat wij willen uitdragen. Wij hebben derhalve gekozen voor onze oude wijze van PR en wel via kranten, posters in de supermarkt, het mailen van nieuwsbrieven, onze website maar vooral mond op mond reclame.


Synthesetijdperk

Je kunt je hier inschrijven voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief.

Mail jouw emailadres naar:
info@synthesetijdperk.nl