Spirituele avonden

 

Hartverbinding

Wij organiseren een aantal spirituele avonden per jaar, op locatie in Gaanderen.   

Hoe mooi zou het zijn wanneer op onze spirituele avonden, binnen en ook tussen mensen een liefdevol, respectvol en nieuw contact plaatsvindt waardoor je spiritueel kunt groeien en liefde in je hartcentrum kunt ervaren? En een hartverbinding kunt aangaan?

Avonden waarop je ook inzicht en helderheid kunt krijgen over wat er op dit moment gaande is in de wereld om jou heen en ook in jezelf. Deze intentie proberen wij te vertalen door een warme en gemoedelijke sfeer neer te zetten met interessante gastsprekers passende bij de energie van het Watermantijdperk. Klik hier voor onze gastspreker(s).  

Op onze avonden ontmoet je Jules en Brigitte Ruthers en Bianca Mateman.  

Onze avonden starten om 20.00 uur en eindigen omstreeks 22.30 uur. Je bent welkom vanaf 19.30 uur. Na afloop van een avond kun je eventueel vragen stellen aan de gastheer/vrouw. Er is een pauze van zo’n 20 minuten waarin je even iets kunt nuttigen.

Aangezien we ook aandacht willen besteden aan een warme sfeer tijdens de avonden bieden we onze bezoekers te koop aan, prachtige zoutsteenlampen tegen een leuke prijs! Deze zoutstenen hebben een reinigende en zuiverende werking in huis, op kantoor e.d. Daarnaast stralen ze een vrolijke, warme en ontspannende energie uit wat positief werkt op de gemoedsstemming. Het geld van de verkoop zal besteed worden aan het organiseren van activiteiten. Aan deze stand verkopen we tevens diverse wierook geuren (en houders), die vooral een reinigende, stimulerende werking hebben.

De entree prijs voor een avond met een lezing bedraagt € 15,00 p.p. Belangrijk is om te vermelden dat er geen mogelijkheid is om te pinnen en er uitsluitend contant betaald kan worden.  

Als je op de hoogte wilt blijven van onze activiteiten middels een nieuwsbrief, kun je hier jouw emailadres noteren.

Uiteraard is ruimte voor (leuke) ideeën, suggesties en opmerkingen. Deze kun je aan ons kenbaar maken via e-mail en/of het contactformulier op deze site. Natuurlijk kun je ons daarover ook telefonisch of persoonlijk spreken (bv op de avonden).

Wij staan open om ons verder te ontwikkelen waarbij wij jouw wensen, tips en ondersteuning van harte welkom heten.

We hopen je te mogen verwelkomen en ontmoeten!


Nieuwsbrief

Je kunt je hier inschrijven voor het ontvangen van onze Nieuwsbrief.