Gastspreker René Quastenit

Interactieve lezing

“Bewustwording in het nieuwe tijdperk”

Een van onze spirituele avonden is deze lezing waar wij in gaan op de vraag hoe wij ons als mens bewust kunnen worden in het Watermantijdperk waarin wij reeds de eerste stappen gezet hebben. Hoe is deze “nieuwe tijd” te herkennen in onszelf en in de buitenwereld.

Veel mensen in deze tijd kampen met grote vraagstukken!

  •        Wie ben ik?
  •      Wat is het doel in mijn leven?
  •      Waarom overkomt mij dit?
  •      Heb ik invloed op mijn leven en hoe geef ik hieraan richting?

De lezing geeft achtergrond informatie over de ontwikkeling van de mensheid richting het Watermantijdperk en geeft ruimte voor het inbrengen van gedachten en ervaringen zodat theorie en praktijk op elkaar aansluiten.

Heb je vragen over je doel in je leven, ben je benieuwd waarom jou bepaalde dingen overkomen of ben je benieuwd naar de achtergronden van deze tijd waarin transparantie, eenheid en samenwerking centraal komen te staan dan ben je van harte welkom.

Wie is René de Quastenit?

René werkt als Spiritueel Mentor en biedt begeleiding bij (innerlijke) groei processen van een ieder die daarvoor open staat. De eigen rol in het leven kan daardoor beter begrepen worden. Tevens geeft hij handvatten om de geestelijke groei of spirituele ontwikkeling in de praktijk te brengen, het te integreren in het dagelijkse leven zodat het geen theorie is maar eigen waarheid.

In zijn aanpak wordt er gekeken naar de rode draad van je leven en de manier waarop je je ontwikkelt. Levensthema’s worden zichtbaar en leer je deze op te lossen of te hanteren.

René is een geïnspireerd, spirituele man, vol levenservaring en wijsheid die, dat wat hij verkondigd en naar buiten brengt ook werkelijk heeft doorleefd. Hij is een respectvol, integer man die oprecht de ander in zijn waarde kan laten en ondersteuning kan bieden vanuit gelijkwaardigheid en onvoorwaardelijke liefde voor zijn medemens.

Met enige regelmaat zullen we Rene uitnodigen om voor ons een spirituele avond te verzorgen op locatie in Gaanderen. Ook zal hij gastdocent zijn op een van onze spirituele groepsbijeenkomsten. 

 

Datum wordt bekend gemaakt
Tijd wordt bekend gemaakt
Prijs €15,00
Locatie Gaanderen
Info Jules 06-12818825 / www.synthesetijdperk.nl/contact
Aanmelden graag van te voren aanmelden